Estimar

Educar

Comprendre

Ensenyem als nens i nenes a conviure i respectar els seus
companys i mestres i a adquirir el sentit de la responsabilitat dins d’una línia d’estimació, educació i comprensió i creant un ambient amb vincles emocionals. És durant els primers anys de vida dels infants quan es desenvolupa la seva personalitat i és necessari un acompanyament en tots els sentits.

Treballem els hàbits?

A tothora. Aprenem a menjar sols, a rentar-nos les mans, a anar sols a fer pipí, a dir “hola” i “adéu” als companys i companyes, a donar les gràcies... Tot això ens fa més segurs i autònoms.

Coneixem el cos?

Sí, ens mirem els uns als altres i ens veiem al mirall. Sempre estem explorant i esforçant-nos per poder fer més coses cada dia. Així formarem la nostra imatge i sabrem com som i com són els altres.

Explorem l'entorn?

Ho toquem tot, ho manipulem tot i ho sentim tot. Tot el que tenim al voltant és nou i per això, experimentem noves sensacions, que ens permeten aprendre com és tot el que ens envolta.

Fem psicomotricitat?

Tot el dia! Ens arrosseguem, anem de quatre grapes i ens posem drets per arribar allà on volem, caminem per tot arreu i correm pel pati, pugem i baixem escales... Ens ho passem d’allò més bé, desenvolupem el nostre cos.

Fem plàstica?

Sí, sí, sí! Quan mirem les imatges, contes i els objectes que hi ha a la classe i que la mestra ens posa ben a prop, quan juguem amb les pintures i altres materials, percebem quina és la imatge i la textura de les coses.

Fem matemàtiques?

I tant! Juguem a ficar i treure coses de les caixes, les escampem per terra, toquem els objectes i en percebem les característiques, encaixem i enrosquem peces... i en endreçar les joguines, la mestra ens ensenya com ho hem de fer ordenadament.

Fem música?

També. Escoltem cançons i peces clàssiques que el mestre o la mestra ens posa a l’aparell, ens canta cançons de bressol quan ens anem a dormir, i a vegades seiem a la “falda” i ens canta suaument. Tirem les coses pel terra i així sabem si fan soroll o no. Tot això fa que comencem a estimar la música.

Fem llenguatge?

Sí, és clar. La mestra ens explica rondalles i contes, ens explica què fem i com ho fem, ens diu el nom de les coses que hi ha a prop nostre.

També aprenem anglès amb un contacontes a través dels jocs aprenent sons i paraules.

Vivim la natura?

Sí. La mestra ens ensenya a cultivar fruites i verdures, a cuidar un hort i veure com creixen les plantes.

Fem anglès?

Yes, ens divertim en anglès, un contacontes ens visita, cantem i juguem en anglès d’una forma molt propera i divertida (els professors són part de l’equip CIC/Thau Sant Cugat).

Fem anglès?

Yes, ens divertim en anglès, un contacontes ens visita, cantem i juguem en anglès d’una forma molt propera i divertida (els professors són part de l’equip CIC/Thau Sant Cugat).

Fem ioga?

Sí, i en anglès. Cada setmana aprenem a controlar el nostre cos i ens carreguem de bona energia.

Fem ioga?

Sí, i en anglès. Cada setmana aprenem a controlar el nostre cos i ens carreguem de bona energia.

Vols més info? Truca'ns!

Descobrirmés

Treballem tres grans àrees: la descoberta d’un mateix, la descoberta de l’entorn i la comunicació i el llenguatge.

A Mirasolet, anem a piscina tots
els divendres matí i oferim casals les
setmanes no lectives.

A Mirasolet tenim un servei de psicopedagogia, l’Anabel treballa a través de l’observació dels infants en el seu entorn.